Březen 2013

RBD

4. března 2013 v 14:00 | *Lucky* |  RBD - INFORMATIONS
Mexická kapela, ktorá bola založená v roku 2004 pre telenovelu "Rebelde". Kapela sa po pár rokoch rospadlo presnejšie v 2009. Členovia tejto kapely boli: Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher Uckermann, Alfonso Herera, Chritian Chavéz.

Diskografia

Kapela vydala šesť štúdiových albumov:
  • 2004: Rebelde
  • 2005: Nuestro Amor
  • 2006: Celestial
  • 2006: Rebels
  • 2007: Empezar Desde Cero
  • 2009: Para olvidarte de mí
Dvojjazyčné albumy:
  • Rebelde - Edição Brasil
  • Nosso Amor Rebelde
  • Celestial - Versão Brasil
  • Rebels
LIVE koncerty:
  • 2005: Tour Generación RBD en Vivo
  • 2006: Live in Hollywood
  • 2007: Hecho en España
TOUR DVD:
  • 2005: Tour Generación RBD en Vivo
  • 2006: Live in Hollywood
  • 2007: Hecho en España
  • 2007: Live in Rio
  • 2007: Live in Brasilia
Rebelde
Prvý album RBD vyšiel v roku 2004 mal veľký úspech v Latinskej Amerike. Aj keď kapela RBD nebola tak známa - CD sa stalo 6. najpedávnejšie album v Mexicu City.

Nuestro Amor
Druhý album RBD vyšiel v septembri 2005. Tento album dostal názov podľa obľúbenej pesni NUESTRO AMOR. Ďalší hit sa stal tiež populárný a to Aun Hay Algo. Piesne z tohto albumu boli tiež použité v epizodách seriálu.

Celestial
O rok neskôr (2006) bol vypustený na trch ďalší album kapely. Pieseň "Ser o parecer" sa stalo najpočúvanejšou piesňou. Niekoľko týždňov bola na prvom mieste v HOT LATIN BILBOARD. Piesne s tohto albumu boli použité na nakrúcaní: La Familia, kde RBD hrala hlavné úlohy.

Rebels
Štvrté štúdiové album vyšlo v angličtine teda Rebels.

Empezar Desde Cero
20.novembra 2007 vyšiel piaty album. 15. februára 2008 začalo turné s potporov pre toto album Empezar Desde Cero Tour. RBD v priebehu šesťmesačnej cesty navštívilo mnoho krajín v Južnej Amerike, v strednej Európe. Vo februári 2008 kapela natočila klip k piesni Empezar Desde Cero, ktorá bola vybraná na základe hlasovania fanúšikov.

Para olvidarte de mí
10.03.2009 počas tlačovej konferencie bol predstavený posledný album skupiny "Para Olvidarte de Mi". Single "Par Olvidarte de Mi" a "Adios" boli vysielané rozhlasovými stanicami po celom svete.

GREAT COMEBACK

3. března 2013 v 19:14 | *Lucky* |  BLOG MESSAGES

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Veľký Comeback ROBERTADIEGO123, je tu!
Po ukončení sa toho stalo veľa, ale blog mi veľmi začal chýbať, tak som sa rozhodla blog znova otvoriť. Affká beriem od začiatku + design je momentálne vo výrobe. Snáď sa vám tu bude páčiť ako aj pred ukončením blogu. Teším sa na vás.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -